Quotes - Paraned

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wetenschappelijke visies > Resonantie > Bijlagen

Resonantie quotes.

  • 'De meeste mensen begrijpen niet dat een gedachte een frequentie heeft. We kunnen een gedachte meten.'  - John Assaraf, The Secret.

'Er is een denkstof waar alle dingen van gemaakt zijn, en die in zijn oorspronkelijke staat de tussenruimten van het universum binnentrekt, doordringt, en opvult.'  - W.D. Wattles.

'De trillingen van mentale krachten zijn de prettigste en dus de krachtigste die er bestaan'  - Charles Haanal, schijver van The Master Key.

  • 'De kwantumfysica begint nu werkelijk op deze ontdekking te wijzen. Zij zegt dat er geen universum kan bestaan zonder een geest die het binnegaat, en dat de geest precies datgene vormgeeft wat wordt waargenomen.'  - Fred Alan Wolf.

  • 'Iedere persoon is omringd door een gedachte-atmosfeer ... Dankzij die kracht trekken wij aan of stoten wij af. Het gelijke trekt het gelijke aan ... wij trekken aan wat wij in de geest zijn.'  -  Ernst Holmes Science of Mind.

'De kwantummechanica bevestigt het. De kwantumkosmologie bevestigt het. Dat het universum in essentie voortkomt uit denken en dat alle materie om ons heen niet meer is dan de neerslag van het denken...'   - John Hagelin.

'De mens is een en al geest. Hij is één met de Universele Intelligentie. Hij drukt zichzelf uit op het materiële niveau. Hij bouwt zijn eigen woonplek en denken is de krachtpatser.'   - E.H. Anderson A Mental Scientist.

'Ik twijfel er niet aan dat deze werkelijkheid voor een groot deel een constructie van de verbeelding is. Ik spreek niet als een deeltjesnatuurkundige of als iemand die zich geheel bewust is van wat er zich aan het wetenschappelijke front  van die discipline afspeelt, maar ik denk dat wij in staat zijn de wereld om ons heen fundamenteel te veranderen.'  - Lyall Watson, Supernature.

'Materie is de meoder, het ontvangende principe (yin), vorm is de vader, het handelende principe (yang). Maar als die princiepes zijn uitdrukkingen van het steeds veranderend bewustzijn, dat zelf de verandering te boven gaat.'   - Bede Griffiths.

<<< Vorige ... Volgende >>>

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu